Over KnowYCNeeds

"Alles is mogelijk, als je maar durft" 

Dit is een typische uitspraak van Léone. Ik ben een doorzetter en hou van uitdagingen. Daarnaast heb ik een grote dosis humor, creativiteit en passie voor het marketing vak. Opgegroeid in een Haarlems ondernemersgezin waar de basis was gelegd voor het ondernemerschap. 

Tijdens mijn loopbaan kwam ik vaak in gesprek met klanten en merkte op dat ze erg gedreven zijn en passie hadden voor hun vak. Ze hielden zich met name bezig met de waan van de dag maar hadden hierdoor weinig tijd om na te denken over de toekomst van hun bedrijf. Toen dacht ik “dat kan anders”.

Vandaar dat ik op 16 april 2018 mijn eigen bedrijf KnowYCNeeds (Know Your Customer Needs) ben gestart om ondernemers te ondersteunen en te adviseren in hun marketing-, sales-, en strategie vraagstukken. 

Ik heb jarenlange ervaring met het implementeren van succesvolle marketing en sales trajecten binnen de sectoren projectinrichting, transport & logistiek, retail, ICT, zakelijke dienstverlening en overheid. 

Daarnaast heb ik een brede interesse en volg ik al jaren de ontwikkelingen in de automotive-, koffie-, horeca-, uitgevers-, retail- en lifestylebranche.

De klant, markt en haar behoefte staat bij mij altijd centraal bij het geven van advies.

Kennis maken?

Scroll naar top