Klanten

KnowYCNeeds richt zich op het bedrijfsleven (MKB) en (startende) ondernemers. Het advies dat wordt gegeven is afgestemd op de klant en haar doelgroep.

Graag helpen wij u de trends en behoeften binnen uw markt in kaart te brengen en adviseren wij uw organisatie hier succesvol op in te spelen.

Bedrijfsleven (MKB)

Uit het Nationaal Ondernemers Onderzoek1, de Week van de Ondernemer en Markteffect onder 50.000 MKB-ondernemers, blijkt dat er twee grote uitdagingen zijn waar men tegenaan loopt met betrekking tot de toekomst van het bedrijf namelijk;

• Tijd vrijmaken voor de strategieontwikkeling van hun bedrijf (45%)
• Innovatie omarmen voor vernieuwing van producten en diensten (34%)

Wij spreken vaak ondernemers en worden erg blij van de passie die men voor het vak heeft en ondernemers zijn zeer gedreven. Maar ondernemers zijn met name bezig met de problematiek van de dag en hebben hierdoor weinig tijd om na te denken over de toekomst van hun bedrijf. Maar het verschil moet vandaag worden gemaakt om morgen ook nog relevant te zijn. Aan achteruit hollen heeft u niets maar wel door het actief volgen van trends en kansen. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt in de markt en wat u aan waarde kunt (blijven) toevoegen voor uw doelgroep.

Tegelijkertijd merken wij dat veel ondernemers moeite hebben met continue klantwerving en businessgroei vooral op (middel)lange termijn. De meeste ondernemers missen een basisplan en strategie voor hun eigen marketing, communicatie en sales.

Wij adviseren en begeleiden ondernemers bij hun marketing-, communicatie-, en sales vraagstukken en helpen bij de implementatie hiervan.

Concreet betekent dit:
– Duidelijke strategie en focus
– Praktische vertaling naar de praktijk
– Meer structuur en omzet
– Tevreden en blije klanten
– Meer naamsbekendheid in de markt
– Product of dienstenaanbod toegespitst op uw doelgroep
– Enthousiaste medewerkers

Graag helpen wij u de trends en behoeften binnen uw markt in kaart te brengen en adviseren wij uw organisatie hier succesvol op in te spelen. Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
1- bron: Synpact & Markteffect

Startende ondernemers

Uit onderzoek van de KvK blijkt dat startende ondernemers graag ondersteuning krijgen bij het schrijven van hun ondernemersplan. In gesprekken met startende ondernemers constateren wij hetzelfde. 

Maar ze weten ook niet goed waar ze moeten beginnen met het generen van potentiële klanten. Dit is ook geen alledaags werk en er komt veel bij kijken. Dan is het prettig als je wordt geholpen om de focus aan te brengen. 

Vragen die ons vaak worden gesteld:
• Welk doel heeft het ondernemersplan?
• Hoe schrijf ik een goed ondernemersplan?
• Hoe bepaal ik mijn (marketing) strategie voor het komende jaar?
• Hoe maak ik vervolgens een goede vertaling naar de praktijk?
• Wie zijn eigenlijk mijn potentiele klanten?
• Hoe vind ik potentiele klanten?

Is dit herkenbaar? Dan helpen wij u graag.

Scroll naar top